Bajor tormaleves
|
Elkészítés:A tormát megreszeljük, és citromlével elkeverjük. Egy fazékban felolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk benne a lisztet, majd hozzáöntjük a húslevest és a tejet. Állandóan kevergetve felforraljuk, és belekeverjük a reszelt tormát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd levesszük a tûzrõl, és melegen tartjuk. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kisütjük, majd a zsírjában megpirítjuk a pirítóskockákat is. A tejszínt belekeverjük a levesbe, és felforraljuk, de nem fõzzük tovább. A szalonna- és kenyérkockákat a leves tetejére szórjuk, és zsázsalevéllel díszítjük. Hozzávalók:- 1 szál torma (friss)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
OPEL ASTRAÁr: 698.000 Ft -
VESPA LX 50Ár: 400.000 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 1.697.000 Ft -
VESPA EGYÉBÁr: 999.900 Ft -
KEEWAY SILVER BLADEÁr: 599.990 Ft -
CITROEN XSARAÁr: 550.000 Ft -
RENAULT SCENICÁr: 1.199.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLFÁr: 430.000 Ft -
SUZUKI ADDRESSÁr: 110.000 Ft -
APRILIA SPORT CITY ONE 50Ár: 559.900 Ft -
RENAULT TWINGOÁr: 1.700.000 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 999.000 Ft