Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs
|
Elkészítés:A húsleves felét megmelegítjük, a barackokra és a szilvára öntjük, és 30 percig állni hagyjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, a húsukat felkockázzuk. A mandulát vízben 5 percig fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és a szemeket egymáshoz dörzsölve a héjukat eltávolítjuk. A húst a maximális nagyságúra kiterítjük. Az aszalt gyümölcsökkel, a mandulával, a dióval és az almadarabokkal megtöltjük. Sóval, borssal meghintjük, felgöngyöljük, és átkötjük. Mély tepsibe tesszük, és a vajban pirosra sütjük. A maradék húslevest ráöntjük, és sütõben megsütjük. Amikor kész, a húst kivesszük, a zsineget eltávolítjuk, a sonkaszeletekbe burkoljuk, és még 5 percig sütjük. Alufóliába csomagoljuk, és 10 percig az elzárt sütõben hagyjuk, majd szeletekre vágva tálaljuk. Hozzávalók:- 70 dkg borjúhús (egészben)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
FORD FIESTAÁr: 450.000 Ft -
PEUGEOT 407Ár: 1.599.000 Ft -
RENAULT TWINGOÁr: 1.700.000 Ft -
PIAGGIO FLY 50Ár: 599.900 Ft -
APRILIA SR 50Ár: 699.900 Ft -
KEEWAY IndexÁr: 989.000 Ft -
DAEWOO MATIZÁr: 579.000 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 1.498.000 Ft -
FORD MONDEOÁr: 880.000 Ft -
RENAULT GRANDÁr: 5.690.000 Ft -
SUZUKI ADDRESSÁr: 110.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLFÁr: 430.000 Ft